Редактор: e-mail: Кадър: БТВПо любопитен начин завърши гостуването на лидера на Републиканци

...
Редактор: e-mail: Кадър: БТВПо любопитен начин завърши гостуването на лидера на Републиканци
Коментари Харесай

Цветанов към Ризова: Препоръчвам и на Вас да отидете на розобер. Водещата: Ще е идеално в тази лудница

Редактор: 

e-mail: 

Кадър: БТВ

По любопитен метод приключи гостуването на водача на " Републиканци за България " Цветан Цветанов в предаването " Лице в лице " по БТВ. Вчера той негови фотоси от розобер станаха цялостен шлагер в обществените мрежи като някъде се появиха.

" Не мога да не завърша с нещо, което през вчерашния ден бе шлагер във всички обществени мрежи. Защо отидохте да берете рози, какво е това в този момент? Как попаднахте там? ", го попита водещата Цветанка Ризова, а той отговори:

" Бях поканен там от Теодор Шойлеков, който е нашият общински началник, и това е негов другар, който има този масив. В момента има огромен проблем с берачите на рози. И това, което направихме, е да бъдем съпричастни към тази идея, и да бъдем част от нещо, което е нещо напълно хубаво. В 5,30 ч. отидохме. Препоръчвам го и на Вас и Вашето семейство (бел.а. обръща се към Цветанка Ризова). Защото от едната страна е Стара планина, от другата - Средна гора, а ние бяхме долу в долината ". 

" В тази " лудница " е идеално да отидем на розобер. В това, което се случва, идеално ще ни пристигна ", отговори Ризова.

" Отнема от 5,30 до 9,30 ч. След това бяхме в Калофер, по-късно бях в Сливен, след това в Ямбол, и се прибрах в 12 ч. ", приключи някогашният вътрешен министър.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР